Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupiłem PS3

ErasPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie kupiłem PS3 Slim 320GB z Move i Eye. Za 1200zł z gwarancją 24miesiące. Sądzicie, że zrobiłem dobrze? Jest to nowy PS kupiony w sklepie ;) A i były też jakieś trzy gry na mova. Jakieś sport, star coś tam i jakaś dla dzieci :D

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem to pytanie... chodzi Ci o gwarancję czy o cenę konsoli?

W pierwszym przypadku spoko, ja kupując konsolę wykupiłem dodatkowe 4 lata co łącznie dało mi 5 lat, jeśli chodzi o cenę to przepłaciłeś... w necie byś znalazł taniej.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Za 900zł był SuperSlim (500GB!) z nowym GoWem i dwoma padami w MediaMarkcie. Przepłaciłeś ;) A move to zbędny bajer (same gry na move'a też nie zachwycają IMO bezużyteczny dodatek). + niedługo wychodzi PS4 i za niecałe 1,5 roku kończy się wsparcie dla PS3 :D Zrobiłeś biznes swojego życia brawo :) Ogólne zestaw co kupiłeś jest warty ok 850-1000zł. Za samo 900zł mógłbyś kupić zestaw który na początku podałem.

Opublikowano

No kolego, przepłaciłeś, ja bym na twoim miejscu pozbierał jeszcze i zainwestował w nachodzący PS4, lepsza grafika, bardziej przyszłościowy sprzęt.

mhraed.png

Opublikowano

Za 900zł był SuperSlim (500GB!) z nowym GoWem i dwoma padami w MediaMarkcie. Przepłaciłeś ;) A move to zbędny bajer (same gry na move'a też nie zachwycają IMO bezużyteczny dodatek). + niedługo wychodzi PS4 i za niecałe 1,5 roku kończy się wsparcie dla PS3 :D Zrobiłeś biznes swojego życia brawo :) Ogólne zestaw co kupiłeś jest warty ok 850-1000zł. Za samo 900zł mógłbyś kupić zestaw który na początku podałem.

Tak, PS4 wychodzi fajniee.. Ale przecież gry też będą robić na ps3 i to spokojnie z 3-4 lata do przodu.

Topic.

900zł + te move i eye to jest jakies 1050-1100, a 100 gdzie?... Bo gry nie są warte 100zł;d

Opublikowano

Ja w 2011 dałem za ps3 320 gb z movem bez gier 1400 więc uwierz mi, ja przepłaciłem bardziej. Ale rzeczywiście, nie opłacało Ci się teraz kupować jakiejkolwiek ps3. Lepiej poczekać jeden miesiąc i kupić ps4 ^^ Radzę Ci oddać do sklepu jeśli jest taka możliwość.

21515.jpg

Opublikowano

Tak, PS4 wychodzi fajniee.. Ale przecież gry też będą robić na ps3 i to spokojnie z 3-4 lata do przodu.

Nie ma tak fajnie ;) Samo Sony powiedziało że będzie wspierać PS3 jeszcze przez niecałe 1,5 roku - co to oznacza? Aktualizacje, exy itd. FAKT - gry nadal będą wychodzić ale nie w tak dużym stopniu jak na nowe PS4 czy PS Vitę. Trzeba przyjąć już fakt że PS3 to bardzo stary sprzęt który ma 7 lat! Nic dziwnego że za 1-2 lata zainteresowanie nim baaardzo zmaleje (od strony producentów którzy skupią się na next genach)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie się nie opłacało :D Jakbyś się postarał znalazłbyś za 700zł nowego, ale bez tych gier dla dzieci, które Cię chyba nie przekonują...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...